Då var det dags igen för lite nybakade frallor till frukost, så här en söndag. Men vi hade ingen jäst hemma så jag fick prova ett nytt, supersnabbt, recept.
2 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl (jag tog bara vete)
1/2 tsk salt
2 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 dl fil (jag hade bara hälsofil med smak av vanilj, hallon och passionsfrukt)
1/4 dl smält smör
Vallmofrö
Blanda ihop alla ingredienser och gör 8 bullar av degen. Pensla med vatten och strö över vallmofrön. Ställ in i ugnen, 225° i ca 10 minuter.
Kram Jenny
hej hittade detta receptet efter att ha letat ett tag o mina ögon fastnade för det. jag har bara en fråga.... tog du 4 dl vetemjöl då istället för 2 vete o 2 graham??? jag behöver veta!!!
SvaraRaderaHej! Ja, precis jag tog 4 dl vetemjöl istället :-)
Radera