Ikväll var jag ute i trädgården och plockade av våra hallon och då tog jag med mig några äpplen in. Jag googlade efter en knäckig äpplepaj och hittade en snabbakad som "Tårtspecialisten" hade lagt ut på baka.se. Den var faktiskt både snabblagad och god, perfekt!
3-4 äpplen
socker
kanel
2 dl mjöl
2 dl socker
smör
Smörj pajformen. Skala och skiva äpplena tunt, lägg i dem i formen. strö över lite socker och kanel. Blanda ihop mjöl och socker och sikta blandningen över äpplena. Hyvla smör och täck över med. In i ugnen, 200 grader i 20-25 min.
3-4 äpplen
socker
kanel
2 dl mjöl
2 dl socker
smör
Smörj pajformen. Skala och skiva äpplena tunt, lägg i dem i formen. strö över lite socker och kanel. Blanda ihop mjöl och socker och sikta blandningen över äpplena. Hyvla smör och täck över med. In i ugnen, 200 grader i 20-25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar