Receptet hittade jag hos tårtparadiset.
1 dl riven kokos
3 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
3 st äggvitor
3 msk turkisk yoghurt
Smörkräm:
250 g rumstempererat osaltat smör
50 g mörk choklad
ca 2 msk kakao
100-125 g choklad att doppa i
Vispa ihop alla ingredienser med elvisp. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper och platta till. Grädda i ugnen, 200 grader i ca 20 minuter. Dra av bakplåtspappret från plåten och låt svalna. Vispa upp smöret med elvisp. Smält chokladen och vispa ner den i smöret. Tillsätt kakaon. Bred på smörkrämen på botten i form av en kon. Doppa sedan i smält choklad.
Vad roligt att höra! Jag har en liten idé nu på hur jag ska få botten ännu godare och mindre torr! Ska försöka se om jag kan testa det redan i helgen ;)
SvaraRadera